Suunnattiin töoden jälkeen Alavieskan mätsäriin. Matka olikin lyhyempi kuin ajattelin ja oltiin pian perillä. Kävin ilmoittamassa itseni junnuihiin ja Piksun x-rotuun. Samassa paikassa, suurinpeertein samana päivänä, samaan aikaan oli meiän ekat mätsärit. Piksua ei tahtonut moinen taaskaan kiinnostaa, mutta lopulta tottui ajatukseen, että kai se on pakko taas tätä tehä, vaikkakin nuuskiminen olis ollut paljon hauskempaa! 

Piksu kävi Tarun kanssa junnuiss alainassa ja oikein nolotti, kun se oli niin kauhea :___: Mutta ei voi mitään. Itse kisailin Nemo-jackrusselinterrierillä, joka oli aivan ihana ja kulki nätisti. Rotu oli uusi enkä ollut kerennyt kassoa edes russeleiden seisotustapaa netistä. Noh, päädyin seisottamaan sitä jännästi. Mutta ilmeisesti oli ihan hyvä tapa, kun sijoituttiin JH4:ksi siellä :)


Handlaan Nemoa :)


Taru handlaa Piksua :)

Sen jälkeen olikin x-rodun vuoro. Piksu käyttäytyi paremmin mitä junnukehässä, mutta käytöksessä ei ollut siltikään kehumista. Saatiin kuitenkin punainen ruusuke/nauha. Ja vieläpä myöhemmin sijoituttiin. PUN-BIS3 :)
Sen jälkeen mentiin buffettiin ostamaan karkkia <3


PUN-BIS3 :)

Heti seuraavana päivänä mentiinkin mölliagilityyn. Ilmoitin Piksun ja sen jälkeen tiesin ettei tästä tullut yhtään mitään. Koiraan ei saanut minkäänlaista kontaktia. Vaikeinta siinä oli, kun rataa ei saanut mennä ennen kisaa kertaakaan läpi ja Piksu ois sen tarttenut. Pitää vissiin seuraavalla kerralla ottaa oma este mukaan.
Mutta kehässä tuli käytyä ja ensimmäisellä kierroksella poika oli päättänyt vain nuuskia maata. Keskeytettiin se sitten. Toisella kierroksella Piksu meni jo paremmin ja siihen sai välillä kontaktia! Se mentiin läpi: ajalla 2min. 49s. (Juu Piksu nuuski maata samalla kun suoritti liikkeet ylensä xD) Mutta neljänneksi tultiin silti (Neljä osallistujaa möllissä :D) Nyt voidaan siis jatkaa möllejä, kun jokaisessa harrastuksessa käynyt näin: Ekat mätsärit - Sij. PUN4 (Punasessa nauhassa oli neljä osallistujaa) Eka möllitoko: Sij. 4. Ja eka mölliagility: Sij. 4 :D


Palkinnoksi tuli tuommoinen jännä "pokaali" ja saatiin valita palkinnoista. Otettiin k. karhukoira muki, kun Piksussa sitä on :)

Nyt tänään mennään vielä treenailemaan näyttelytreeneihiin! :)