Niin kuin moni varmaan tietääkin niin tänään mulla sitten alkoi koulu. Oli ihan kiva nähdä kavereita, mutta olisi se loma voinut vielä jatkuakkin. Ensimmäisellä luokanvalvojan tunnilla tajusin, että mullahan on yrittäjyyskasvatus ja kuvamataide päällekkäin. Toisella tunnilla pääsin heti rehtorin kansliaan! Sehän meni hyvin, ensimmäisenä päivänä, toisella tunnilla istun rehtorin kansliassa. No, tälläkertaa ei kuitenkaan jälki-istunto lappu tullut käteen vaan vaihtoehdot minkä valinnaisaineen otan Kuvamataidon tilalle. Vaihtoehdot olivat todella huonot. Liikunta (jota oli jo ennestään kaksi tuntia viikossa eikä se todellakaan ole minun juttu), Musiikki (oon kestänyt sitä liian kauan. Ja oon aina ollut huono siinä. Siellä olisi muutenkin ollut kaikki musiikissa parhaat oppilaat ja minä en osaa soittaa, kun kitaraa ja viulua,) sekä Saksa (neljäs kieli ei oikein miellyttänyt, kun opettelen jo nyt englantia, ruotsia ja Bulgariaa.). Nuista kolmesta Saksan kieli vaikutti kuitenkin parhaimmalta idealta. Vähän jännittää, kun huono olen englannissa. Ruotsi on kuitenkin sujunut mielestäni  aika hyvin ja Bulgaria on ollut helppoa.
   Kolmannella tunnilla Saran kanssa myöhästyttiin, kun Sara fiksuna tyttönä sanoi, että meillä on takit koulun naulakossa ja tietysti ne jäi sitten ruokalaan. Ei siitä onneksi mitään kummenpaa juttua tullut, vaikka Sirpa on ylensä ihan raivona jos myöhästyy.
   Kaksi viimistä tuntia oli ilmaisutaitoa. Loppuenlopuksi ihan kiva ryhmä meille tuli, vaikka muutaman ihmisen kanssa en toimeen tulekkaan. Leikittiin ensin jotain tutustumisleikkiä ja sitten parileikkejä sekä sokkoleikkejä. Tunti kului pian ja tunnin lopuksi, kun olimme menossa luokkaan meidät hätistettiin heti pois palohälytyksen takia. En ottanut sitä tosissani, koska virhehälytyksiä tuli viimevuonnakin, kun jotkut niitä ikkunoita särkivät. Lähdin kuitenkin kävelemään urheiluhallia kohti ja pian selvisi, että virhehälytyshän se oli. Päästiin loppupelissä aika pian linja-autoon takaisin. Ja niin ensimmäinen koulupäivä tänäsyksynä oli ohi. Lukujärjestys oli ihan kamala ja tästä koko lukuvuodesta tulee varmasti vielä kamalampi kuin viimevuodesta. Nyt pitää kuitenkin alkaa skarpata jos aion päästä luokalta, jotta postaukset jäävät varmasti vähiin.




Samaa näköä?


Piksun kanssa käytiin tänään treenaamassa ja yllätyin, että sillä oli aivot ja se teki kaiken tosi hyvin. Luoksetulossa se jopa juoksi! Liikkeet se suoristi vähän innokkaammin kuin ennen, mutta loppupelissä aika laiskasti. Tosin, en kai voi vaatia siltä enempää kuin se on niin laiska? Yritin ehtiä pikkuveljeä kuvailemaan, mutta se olikin saunassa, jotta kuvia en saanut.
Edistystä oli ehdottomasti seuruu. Se ei edistänyt eikä mennyt laiskasti takana. Se otti melkein koko ajan katsekontaktia, joka oli todella hyvä juttu! Ehkä me voitais mennä sinne mölliin jos vain kyyti löytyy? Tätä pitää nyt miettiä tosissaan. Kokkola kuitenkin 80 km päässä meissä. Ehkä mää raahaudun junalla tuon kanssa jos joku veisi meidät Kannukseen.
Estettä ei tälläkertaa treenattu sillä se sujui eilen. Ehkä huomenna treenattaisiin vain sitä ja saisin otettua videonkin sen hyppäämisestä. Pitääpäs katella.

Silmät..

 
Pokaali ja ruusuke kokoelmaa.