Hyppäsin perjantaina Janitan kyytiin ja lähettiin yhessä Ouluun. Matka tuntui lyhyeltä ja oltiinkin perillä piakkoin. Jäin kyydistä leirintäalue Nallikarissa! Pystytin teltan telttailupaikalla (En tiiä oliko se ees mun paikka, kun en saanut tolkkua siitä kartasta xD). Joku mies siellä kassoi mun touhuja ja tässäpä tämä meidän keskustelu; Tummennettu teksti on miehen ja normaali mun.
  "Tartteks sää apua?"
  "Mistä sää niin päättelet?"
  "Noku sää oot tuommoinen... tyttönainen...? Jotain siltä väliltä?"
   "Epäileks sää naisvoimaa??"

 *Mies katsoo mua epäuskoisen  ja lähtee omaan telttaansa*
Kokoan teltan tuskallisesti, mutta saimpahan sen koottua ohjeiden avulla! Kun mies tulee kassoon oonko onnistunut telttayrityksessä se ei meinaa uskoa silmiään. Sit se painuu takas huonommin rakennettuun telttaa. Mun teltta oli siis hienommin rakennettu ;).

Sain nukuttua kaatosateessa, sillä makuupussissa oli ihanan lämmin <3. Aamulla äkkiä näyttelykamat päälle ja oon vessa rakennuksessa harjaamassa hiuksia puolituntia olemattomalla kammalla, jota en muistanut ottaa mukaan. (Olin siis siellä, koska siellä oli lämmin).

Lähin linkkapysäkille ja sain selville, ettei ne hiton linkat meekkään Nallikarista äimänrautiolle! Onneks kiva linkka kuski auttoi tämmöistä maalaisjunttia sen verran, että löysin toisen bussin kaupungilta sitten, kun se oli mut sinne vienyt hurjan monen "meneekö se linkka varmasti sinne" tai "Miten mää tiiän, että milloin pitää painaa nappia", kyselyiden jälkeen. Olin vähän paniikissa.

 

                                                         

 

Paikalle siis saavuttiin ja rupesin harjoittelemaan cockeria jonka kanssa menin rotukehään. Ihan kivastihan se meni. Esittämäni cockeri sai tulokseksi: VAL-ERI3 SA.

 


 

 

Menin ehtiskelemään Luigi corgia ja kyselemään onko kukaan nähnyt sitä ja corgien kutsumanimeä. Corgit olivat jo menneet ja ajattelin, että ne on varmasti jo lähtenyt kotia, kun en kerennytkään tulla kassomaan niiden kehää tai, että ne ovat unohtaneet. Rupesin etsimään toista kisakoiraa puoltatuntia enen junnuja ja Janita lainasi hollanninpaimenkoira sonya sinne. Sitten näin corgin siinä kehän jälkeen ja Luigihan se oli. Siinä piti sitten äkkiä päättää kummalla kisaan. Sony oli jäämässä muutenkin tänne vielä junnujen jälkeen, mutta Luigin om. ja Luigille oli ihansama jäisivätkö he vai ei, kun heillä ei ollut kehää enää. Sijoitusta ei tullut, mutta harjoitusta kyllä!

Sunnuntaina menin Janitan kyyillä autolla Nallikarista ja odottelin siinä beagle kehällä junnuja samalla, kun kassoin kisakoiran suoritusta. Junnuissa meni tosi hyvin ja esittämäni Maija beagle oli aivan ihana ja helppo mennä! Tykkäsin!

Lauantai-sunnuntai yönä teltassa ei ollut edes kylmä, vaikka koko ilta menikin oleskelutilassa tv:tä katsoessa ja koneella. Kävin kuitenkin moikkaamassa paria söpöä kundia joista ei nyt tässä sen enempää ;)
Oli tosi mukava viikonloppu ja toivottavasti ensivuonna on on mukana vähän karvaisempikin versio mikäli uuden pennun ilmoitan rotukehään.

                                                    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 

Sähköpostiini ei kannata enää lähetellä viestejä, sillä se suljettiin, kun sinne oltiin kuulemma murtauduttu.