Tein siis uuden blogin tänne vuodatukseen eilen. Edellinen blogi löytyy täältä ja edellisiä ajatuksia. Koitan kopsata jotain tärkeämpiä tänne blogiin vielä.

Mutta voisin tässä samalla aloittaa kirjoittamaan viikonlopusta. Kuopiossa tuli siis käytyä ja Piksu pääsi ensimmäistä kertaa turistiksi viralliseen koiranäyttelyyn.
Lähdettiin ajamaan perjantaina kuuden maissa. Juuri meidän tapaista, että meidän piti oikeasti lähteä jo neljän maissa, mutta porukoiden takia lähtö myöhästyi.
Oltiin kuitenkin suhteellisen ajoissa siellä ja tutkittiin Piksun kanssa leirintäaluetta. siellä oli lemmikkien ulkoilutusaluekkin tehty, joka oli 500 metrin pituinen polku. Ömm, okeij?
Huomattiin myöhemmin, että telttahan se sitten unohtui ja me nukuttiin meiän henk. autossa ja äippä, iskä ja pikkuveli Makke nukkuivat asuntovaunussa.

Lauantaina lähettiin näyttelypaikalle ja yllätykseni Piksu käyttäytyi tosi hyvin! Tietysti mun numerolappu oli jäänyt ja jouduin soittamaan Jonnalle, että haluaisko se pitää Piksua sen aikaa, kun mää haen toimistosta numerolapun. Jonna ilmeisesti pärjäs Piksun kanssa hyvin, kun istuskeli siinä, kun tulin toimistosta.

Lähdin piakkoin junnukoiraa etsimään ja kävelin raviradasta toiseenpäähän ja sitten taas toiseenpäähän ja vihdoin löysin sen. Treenailtiin vähän aikaa ja pääsinkin melkein heti kehään. Koirana siis oli Ilona samojedi.
Hyvin meni, vaikkei sijotuttukkaan! 

Kehän päätteeksi päätin lähteä kirtelemään kojuja ja otin Piksun kevythäkistä mukaan. Löysin aivan ihanan näyttelyhihnaan Dewilyä varten ja tietysti rupesin tinkimään ja sain sen lopulta 15 eurola, vaikka oikea hinta oli 20 euroa ja taisi olla vielä alennushinta sekin.

Sunnuntaina lähdettiinkin sitten jo kotia päin.
 

Kuulin tässä myös, että Kokkolassa ois 19.8. möllitoko. Mietin pitäisikö mennä kokeilemaan uudestaan jos tuolla ois vähän enemmän virtaa tälläkertaa. Empä tiiä.